KomFri

motionsutmaning i maj, golfturnering, prova på bridge

Bilder från bowlingkväll 25 oktober och 8 november 2023

Rapport från fritidsklubbens bowlingkväll den 25 oktober och 8 november då ett gäng glada komfriare var med och kämpade om den prestigefyllda äran. 

 

 

 

Glad och god stämning både under spelet och när vi åt av den goda maten. 

Så klart får den som lyckats bäst med spelet och poängen bli pristagare, men vi brukar ju också kika lite extra på någon som hittar på något skoj, får världens många strike eller något annat knas. Det har vi hittat de här gångerna också. Kvällens pris som ges till något som sticker ut, den 25 oktober gick till Annette Karlsson. Hon var lite ivrig när hon skulle tjonga iväg klotet och missade att den där mojängen som ställer upp käglorna igen inte var klar med sitt uppdrag. Det var precis på vippen att klotet slog i bommen, men det gick bra. Ingen ”ko på isen” som man brukar säga. Hon gav oss tillåtelse att dela det med dig. Den 8 november lyckades Anna Södervall krascha bana 2. Hur hon lyckades med det förtäljer inte historien. Härligt med lite roliga händelser. 

Prisutdelning

25 oktober
  1. Patrik Skoglund – bästa serien, 164 poäng
  2. Khallilluah Dostman – näst bästa serien, 161 poäng
  3. Annette Karlsson – kvällen nära ögatträff 
8 november
  1. Emma Sundh – bästa serien, 148 poäng
  2. Örjan Gustavsson – näst bästa serie, 139 poäng
  3. Anna Södervall – kvällens dunderkrasch

Stort grattis till er!

Här kan du se bilder på de tre som fick ta emot prestigefyllda priser. 

Om du finns med på bild, men inte vill vara med kan du höra av dig till Maria på maria.koping@gmail.com, så blir bilden borttagen. 

 

Skicka in dina bilder

Har du tagit bilder under kvällen och har lust att dela med dig till oss andra, kan du skicka dem till Maria, maria.koping@gmail.com

Bilder från den 25 oktober

Bilder från den 8 november