KomFri

motionsutmaning i maj, golfturnering, prova på bridge

Kubbturnering 15 maj 2024

Nu är det dags för årets idrottshändelse för dig som är medlem i KomFri. Kubbturnering på Römosse. 

 

Onsdag 15 maj , klockan 17.30, på Römosse

Onsdagen den 15 maj är dags igen för den populära tävlingen där lagen kämpar med näbbar och klor för att vinna den åtråvärda trofén. Det blod, svett och tårar, eller egentligen skratt, tok och glädje, blandat med kämpaglöd och korvätning. 


KomFri bjuder på korv 

Medan alla tävlar står grillen igång och korv grillas för fulla muggar hela tiden. I era pauser kan ni stoppa i er grillad korv med tillbehör. 

Information om kubbturneringen

Laget ska bestå av minst tre spelare och max sex spelare. Varje arbetsplats kan anmäla flera lag. Du kan hitta medspelare från andra arbetsplatser också. Matcherna spelas tills ett lag har vunnit, eller det lag som har minst kubbar kvar när 30 minuter har gått. 
Får du inte ihop något lag. Kom till Römosse ändå och var med under kvällen. 


Anmälan

Här kan du anmäla dig och ditt lag till kubbturneringen.

Senast 10 maj behöver vi din anmälan. 
Hitta på ett namn på laget. Det kan vara superseriöst eller ett mindre seriöst namn. Ni väljer. Laget behöver också en lagkapten som håller ordning på er alla och ser till att få information innan vi kör igång turneringen. Du kan också anmäla dig till Micke Jakobsson, mikael.jakobsson@rtmd.se. Se till att få med alla uppgifter vi behöver, lagnamn, lagkapten och kontaktuppgifter. 


Ta gärna cykeln till Römosse

Cykla eller gå gärna till Römosse. Det är dåligt med parkeringsplatser och så är det ju bättre både för dig och miljön.