KomFri

Lars Lerin - Fiskeresa - Tina simply the best - Stulen kärlek

Skaffa ditt digitala medlemskort

Nu är det äntligen dags att digitalisera KomFris medlemshantering. Från och med årsskiftet 2023/2024 slutar vi med plastkortet och årsmärken och ger oss in i apparnas värld. Vi börjar använda Cardskipper för den hanteringen. 

 

Den 1 januari 2024 går vi över till digital medlemshantering där du som är medlem har ditt medlemskort i mobiltelefonen. Det är enkelt att använda och du slipper hålla reda på ditt medlemskort i plast. Du har alltid med dig det i din telefon och självklart även bättre för miljön. 

Nyheter direkt i appen

Nyheter, information och inbjudningar hamnar direkt i telefonen. Du väljer själv om du vill ha pushnotiser eller om du då och då vill kika in och se om vi har något nytt på gång. Vi kommer självklart ha kvar vår webbplats, www.komfri.se och Facebooksidan, Kommunens Fritidsklubb. Allt för att det ska bli enklare för dig som medlem och även för oss i styrelsen med medlemshanteringen. 

 

Ladda ner Cardskipper i din mobiltelefon

För att kunna använda alla nya finesser och medlemskortet måste du ha appen Cardskipper i din mobiltelefon. Den är enkel att ladda ner i Appstore eller Google Play. Den heter Cardskipper app. Vi har exporterat uppgifterna från vår gamla medlemshantering in i det nya, så det mesta finns redan där. . 

Här är en länk till mobilappen   ?????

Vad behöver du göra?

När du har laddat ner appen ska du XXXXX. 
För att det ska fungera på rätt sätt, så du får aviseringar och information via appen, behöver du lägga till din e-postadress. På det här sättet kan du få information till vilken e-post du vill. Du måste inte använda jobbets e-postadress. Du kommer ändå fortsätta få våra utskick även till den adressen. 
 

Nytt för oss i styrelsen

Som du förstår är det här väldigt nytt och ovant även för oss i styrelsen, så vi hoppas du har förståelse för att vi också måste lära oss hur det fungerar. Vi hjälps åt så blir det nog alla tiders bra. 

Avgiften dras på lönen som vanligt

För dig som får lön från kommunens lönekontor förändras inget. Som tidigare blir det löneavdrag i början av året. De företag som inte får lön från kommunens lönekontor får en faktura på avgiften. För dig som inte kan få löneavdrag från kommunen eller bolaget måste se till att betala in din avgift via swish eller bankgiro. 

Frågor och funderingar

Funderar du över något om den nya hanteringen av medlemsregister och medlemskort är det bara att höra av sig till komfri@koping.se. Vi svarar så snart vi