KomFri

motionsutmaning i maj, golfturnering, prova på bridge

Nu använder vi digitalt medlemskort

Från och med årsskiftet 2023/2024 använder vi appen Cardskipper för hantering av medlemmar, medlemskort och information. Vi har slutat med plastkortet som medlemskort och årsmärken. 

 

Den 1 januari 2024 gick vi över till digital medlemshantering där du som är medlem har ditt medlemskort i mobiltelefonen. Det är enkelt att använda och du slipper hålla reda på ditt medlemskort i plast. Du har alltid med dig det i din telefon och självklart är det även bättre för miljön. 

Nyheter direkt i appen

Nyheter, information och inbjudningar hamnar direkt i telefonen. Du väljer själv om du vill ha pushnotiser eller om du då och då vill kika in och se om vi har något nytt på gång. Du får en länk till nyheten, så vi kommer självklart ha kvar vår webbplats, www.komfri.se och Facebooksidan, Kommunens Fritidsklubb. Allt för att det ska bli enklare för dig som medlem och även för oss i styrelsen med medlemshanteringen. 

 

Vad behöver du göra?

Du som inte har fått en inbjudan sedan tidigare behöver själv anmäla din e-postadress och mobilnummer till oss. När du har skickat in det till oss lägger vi in det i medlemsregistret och skickar en inbjudan med information om hur du gör. Det kan ta någon vecka innan du får inbjudan, eftersom vi lägger in uppgifterna manuellt. Vi gör det så klart så fort vi bara kan. Vi förstår ju att du vill kunna använda appen på en gång. När du fått inbjudan laddar du ner appen Cardskipper i din telefon och följer instruktionerna.

Använd vilken e-postadress du vill

Du kan använda vilken e-postadress du vill. Du måste inte använda jobbets e-postadress. Får vi ingen e-postadress från dig, kan vi inte lägga in dig i medlemsregistret och då kan du inte få ditt nya medlemskort. Det vore väl synd att missa alla fina erbjudanden på roliga och trevliga aktiviteter. 

Här är en länk  till att meddela oss din e-postadress så vi kan skicka information till dig om appen.

Här är en länk till anmälan om att bli medlem. Används bara om du ännu inte är medlem.

Ladda ner Cardskipper i din mobiltelefon

För att kunna använda alla nya finesser och medlemskortet måste du ha appen Cardskipper i din mobiltelefon. Den är enkel att ladda ner i App Store eller Google Play. Den heter Cardskipper app. Vi har exporterat uppgifterna från vår gamla medlemshantering in i det nya systemet, så du kommer att ha kvar ditt gamla medlemsnummer. När du anmält din e-postadress får du information om hur du gör för att registrera dig i appen. 
 

Gamla medlemskortet gäller inte längre

Vi kör skarpt med det nya systemet från och med 1 januari 2024, så nu gäller inte ditt gamla medlemskort längre och du får inget nytt årsmärke. Nedan kan du se hur ditt medlemskort kommer att se ut i telefonen. Känner du igen var vi är och vad vi gör? 

 

Nytt för oss i styrelsen

Som du förstår är det här väldigt nytt och ovant även för oss i styrelsen, så vi hoppas du har förståelse för att vi också måste lära oss hur det fungerar. Om vi hjälps åt blir det nog alla tiders bra. 

Avgiften dras på lönen som vanligt

För dig som får lön från kommunens lönekontor förändras inget. Som tidigare blir det löneavdrag i början av året. De företag som inte får lön från kommunens lönekontor får som tidigare information om medlemmar och betalar som tidigare via företaget. För dig som inte kan få löneavdrag från kommunen eller bolaget måste se till att betala in din avgift med swish eller bankgiro. 


Frågor och funderingar

Funderar du över något om den nya hanteringen av medlemsregister och medlemskort är det bara att höra av dig till komfri@koping.se. Vi svarar så snart vi kan.