KomFri

motionsutmaning i maj, golfturnering, prova på bridge

Bilder från kubbturnering 25 maj 2023

Ååå vilken härlig kväll vi hade på Römosse när årets rafflande kubbturneringen gick av stapeln. Vi hade fantastiskt väder och det kunde inte ha varit så mycket bättre. Vi tävlade, pratade, skrattade, jublade och grillade som vanligt korv, som självklart gick åt. 

Så kul vi hade. Åtta lag ”drabbade samman” och kämpade för att vinna den åtråvärda äran och de fina priserna. Årets vinst gick faktiskt till laget från KomFris styrelse, Åsa, Anders och Fulvio. Ett lag som bara skulle fylla ut så vi fick jämnt antal lag. Grattis! De blev ju lite kaxiga, speciellt Fulvio, vår ordförande. Det kan han väl vara värd. Vandringspriset i form av en kubbkung går därmed vidare. 

 

 

Det var 24 medlemmar som var med och spelade kubb. Det var väldigt kul med så många som var med. Vi var sex stycken från styrelsen, Ingela, Stefan, Maria och de tre som vann, Åsa, Fulvio och Anders. Det vankades ju grillad korv och det blev Ingela, Stefan och Maria som ordnade med det. 

 

Vinnare var alltså KomFris styrelse, tvåa kom No name och trea blev 13 månader kvar. 
De fick välja pris på ett dignande prisbord. Även 4-års, som kom fyra, fick vara med att välja från prisbordet eftersom det var styrelsegänget som blev etta. Bilder på pristagarna finns längre ner på sidan. 

 

 

Här kan du se lite bilder från hela kvällen. 

 

 

Om du finns med på bild, men inte vill vara med kan du höra av dig till Maria på maria.koping@gmail.com, så blir bilden borttagen.

Har du tagit bilder du vill att vi publicerar här kan du skicka dem till Maria på maria.koping@gmail.com

Det finns en liten filmsnutt på vår Facebooksida. Kika in där så får du se den. 
https://www.facebook.com/KomFri
KomFriare på kubbturnering