KomFri

Lars Lerin - Fiskeresa - Tina simply the best - Stulen kärlek

Medlem

Här finns information om vem som kan bli medlem, hur du blir medlem, ändrar arbetsplats och vad som gäller för medlemsavgiften med mera. 

Vem kan bli medlem?

Du som är anställd och får lön under året från Köpings kommun, kommunalförbund eller kommunalt bolag är välkommen i föreningen. 

Medlemsavgift

Föreningen får inget bidrag från kommunen utan drivs enbart av medlemsavgiften.
Avgift för att vara med i KomFri är 75 kronor per år. Avgiften dras på din lön i början av året. Blir du medlem under året får du ett inbetalningskort tillsammans med medlemskortet. Betala avgiften så snart du kan. Vissa aktiviteter kan du få betala lite extra för, men det brukar vi försöka hålla till så låg kostnad som möjligt. 

Det är enkelt att bli medlem

Enklaste sättet att bli medlem är att fylla i formuläret ”Bli medlem”. Du kan också skriva till någon av oss i styrelsen. När du har anmält att du vill bli medlem får du ett medlemskort och information om vad KomFri erbjuder. Samma information hittar du här på vår webbplats. 

För att bli medlem behöver vi veta

  • ditt för- och efternamn
  • hela ditt personnummer, så att vi kan dra avgiften på din lön
  • vilken förvaltning du arbetar på
  • vilken enhet eller avdelning du arbetar på 
  • gärna din e-postadress så vi kan nå dig om vi har frågor. On du inte får din lön via kommunens lönekontor behöver vi en e-postadress för utskick av inbjudningar. 
  • arbetar du inte på en arbetsplats där ni får kommunens internpost behöver vi veta adress dit vi kan skicka medlemskort och information

Har du bytt arbetsplats eller namn?

Om du byter arbetsplats eller namn under året måste du tala om det för oss. Det finns ingen  koppling till kommunens personalregister. Därför ändras inte vårt medlemsregister automatiskt. För att bland annat ditt årsmärke ska komma till rätt ställe är det bra vi har rätt uppgifter. Fyll i formuläret för ”Ändring av arbetsplats” eller ”Ändring av namn”. Du kan också kontakta oss på komfri@koping.se

Utträde ur KomFri

Slutar du arbeta i kommunen eller om du av någon annan anledning inte vill vara medlem, kan du höra av dig till oss på komfri@koping.se eller fylla i formuläret ”Utträde ur KomFri” så tar vi bort dig ur medlemsregistret så snart vi kan.  

Fråga KomFri eller bara tyck till

Har du frågor och funderingar kring ditt medlemskap eller något annat som gäller föreningen? Har du synpunkter på något, till exempel aktiviteter eller webbplatsen? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss på vår e-postadress, komfri@koping.se eller genom att skriva till oss via detta formulär. Vi svarar så snart vi kan. 


Länkar till alla formulär för medlemshantering