KomFri

motionsutmaning i maj - cykelorientering

Medlem

Här finns information om vem som kan bli medlem, hur du blir medlem, ändrar arbetsplats och vad som gäller för medlemsavgiften med mera. 

Vem kan bli medlem?

Du som är anställd och får lön under året från Köpings kommun, kommunalförbund eller kommunalt bolag är välkommen i föreningen. 

Medlemsavgift

Föreningen får inget bidrag från kommunen utan drivs enbart av medlemsavgiften.
Avgift för att vara med i KomFri är 75 kronor per år. Avgiften dras på din lön i början av året. Blir du medlem under året kan du swisha avgiften eller också kan du betala den via vårt bankgiro . Betala avgiften så snart du kan. Vissa aktiviteter kan du få betala lite extra för, men det brukar vi försöka hålla till så låg kostnad som möjligt. Det skriver vi i så fall i inbjudan. 

Det är enkelt att bli medlem

Vill du bli medlem är det bara att fylla i formuläret ”Bli medlem” här på komfri.se.
När du fyllt i alla uppgifter får du e-post om hur du gör för att skaffa vår medlemsapp, Cardskipper. 
Det kan ta ett tag innan du får inbjudan. Har det gått mer än en vecka kan du höra av dig till oss på komfri@koping.se.  

Har du bytt arbetsplats eller namn?

Om du byter arbetsplats eller namn under året måste du tala om det för oss. Det finns ingen  koppling till kommunens personalregister. Därför ändras inte vårt medlemsregister automatiskt. Fyll i formuläret för ”Ändring av arbetsplats” eller ”Ändring av namn”. Du kan också kontakta oss på komfri@koping.se

Utträde ur KomFri

Slutar du arbeta i kommunen eller om du av någon annan anledning inte vill vara medlem, kan du höra av dig till oss på komfri@koping.se eller fylla i formuläret ”Utträde ur KomFri” så tar vi bort dig ur medlemsregistret så snart vi kan.  

Fråga KomFri eller bara tyck till

Har du frågor och funderingar kring ditt medlemskap eller något annat som gäller föreningen? Har du synpunkter på något, till exempel aktiviteter eller webbplatsen? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss på vår e-postadress, komfri@koping.se eller genom att skriva till oss via detta formulär. Vi svarar så snart vi kan. 

Länkar till alla formulär för medlemshantering