KomFri

Lars Lerin - Fiskeresa - Tina simply the best - Stulen kärlek

Nyheter och inbjudningar

Bussresa till Lars Lerin
23 september 2023

Vill du veta vad vi har på gång i KomFri hittar du det här. Vi lägger in aktuell information och inbjudningar till våra arrangemang på den här sidan. Finns det ingen länk har vi inte knåpat ihop inbjudan ännu. Då får du hålla dig till tåls och vänta lite. Det kommer. 

Inbjudan och information skickas till din e-post

Alla inbjudningar till de olika aktiviteterna vi har skickas till din e-postadress och vi lägger även ut dem på vår Facebooksida, Kommunens Fritidsklubb. Vissa arbetsplatser har kontaktpersoner som sätter upp våra utskick på en anslagstavla. 

Om du inte får våra utskick är det bra om du hör av dig till oss via e-post, komfri@koping.se, så får vi undersöka vad det är som felar. 

Våra återkommande arrangemang

Vi har ett antal aktiviteter som återkommer varje vecka, till exempel innebandy, bordtennis och styrketräning. 

Här kan du se vad vi har för aktiviteter varje vecka under vår- och höstterminen.

Planerade aktiviteter

När vi haft årets planeringsdag och även efter våra styrelsemöten vill vi berätta för dig vad vi har planerat. Vill du se vad det är kan du kika på det här. 
Kom gärna med lite idéer på vad vi kan göra. 

Aktiviteter under året

Under året har vi olika prova på-aktiviteter. Vilka det blir beror på vad vi får för förslag från dig som medlem och vad vi i styrelsen kan hitta på. Är du nyfiken på något som vi i KomFri kan göra tillsammans, tveka inte att höra av dig. Kanske kan vi lösa det.

Anmäl dig till ett arrangemang

En del arrangemang behöver du anmäla dig till och det kan du göra här.