KomFri

VINNARE i motionsutmaningen - 21 augusti cykelorientering - KomFri 40 år

Välkommen till KomFris webbplats

Nu har Kommunens Fritidsklubb en egen webbplats. Eftersom alla inte har tillgång till kommunens intranät bestämde vi oss för att göra en helt extern webbplats där alla medlemmar kan se vad vi har för oss. 

På den här sidan kan du hitta allt du behöver om Kommunens Fritidsklubb. Vi har fortfarande kvar vår Facebooksida, men de som tidigare hittat sin information på ett intranät får en länk därifrån till vår webbplats. Du får också information via din app, Cardskipper. Oftast länkar vi hit till vår webbplats från appen. Har du funderingar över något eller vill höra av dig av någon annan anledning är du välkommen att skriva till oss via vår e-post, komfri@koping.se
 

Har du idéer eller ser du fel på webben

Om du ser något som inte stämmer eller något som saknas är det jättebra om du hör av dig till oss. Skriv till Maria Eklund, maria.koping@gmail.com. Tala om vilken sida det gäller. Skicka gärna en länk till den sidan och tala om vad som inte stämmer. Vi uppskattar din hjälp och vill att sidan ska vara rätt och levande. Kom också med förslag på vad du vill läsa här. Det blir så mycket bättre om det du söker finns här. 

Välkommen till vår webbplats!

Här är ett litet collage över vad vi i KomFri kan hitta på. Ett hopplock av bilder under åren.